Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing Kosovo LLC, eshte kompania e pare e licencuar per zhvillimin e aktivitetit te ofrimit te Lizingut Financiar ne Kosove. Raiffeisen Leasing Kosovo LLC ploteson nevojat e klienteve individual, si dhe te te gjitha segmenteve te biznesit ne Kosove, si: mikro biznese, biznese te vogla dhe te mesme, korporata, si dhe persona privat.

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:info.leasing@raiffeisen-kosovo.com 
 

Te rejat e fundit

01.6.2020 Pricing Structure Të gjitha lajmet
international