Të rejat e fundit

27.1.2012

Bashkepunim me Elumatec

» Kampanja ne bashkepunim me Elumatec per paisje per prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika, duke ofruar cmime me te volitshme dhe interes konkurrues ne...

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:info.leasing@raiffeisen-kosovo.com