153
 
 

Raiffeisen Leasing merr pjesë në kongresin e dytë të Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane

Me datë 9.10.Nëntor 2019 qëndruan në Frankfut të Gjermanisë Gjon Gjonlleshaj, Drejtori Ekzekutiv dhe Driton Nikaj, Menaxher Shitje për Retail me ftesë nga Unioni i Bizneseve Shqiptaro-Gjermane në kongresin e dytë të këtij Unionit.

Raffeisen Leasing në Kosovë me këtë vizitë, bëri prezantimin e produktit për financim të patundshmërive për Bashkëatdhetar dhe ftoj bizneset Shqiptaro-Gjermane që në investimet e saja në Kosovë të thellojmë bashkëpunimin me Raiffeisen Leasing Kosove.

Falënderojmë Unionin e Bizneseve Shqiptaro-Gjermane, në veçanti Kryetarin z. Nazmi Viqa dhe udhëheqësin e Unionit për ftesën dhe mundësinë e prezantimit të Raiffeisen Leasing Kosovë pranë Bizneseve Shqiptare që veprojnë në Gjermani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:info.leasing@raiffeisen-kosovo.com