Kushtet e pergjithshme

Lizingu financiar ju mundeson financimin e pajisjeve per projektin tuaj nepermjet lizingut financiar.

Raiffeisen Leasing financon:

  • Pajsje ndertimi (Ndertim te larte dhe te ulet)
  • Pajisje medicinale
  • Pajisje per perpunime te ndryshme si: perpunim te metalit, drurit, plastikes etj.
  • Pajisje shtypi
  • Pajisje Teknologjise Informative (IT)
  • Pajisje per telekomunikim
  • Linja prodhimi te ndryshme
  • Si dhe shume pajisje te tjera.

 

Kushtet:

  • Financim 70%-75% I shumes totale te pajisjes (varesisht nga lloji i pajisjes)
  • Kohezgjatja e financimit 12 deri 72 muaj.

 

 

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:info.leasing@raiffeisen-kosovo.com