Kampanjë ndërmjet Raiffeisen Leasing Kosovo dhe Luxury Auto SH.P.K.

Jam i/e interesuar

Kampanjë ndërmjet Raiffeisen Leasing Kosovo dhe Luxury Auto SH.P.K.

Kushtet e kampanjës jane si me poshtë:

 

  • Interes preferencial: 6.9% Shpenzime administrative: 0.5%
  • Maturiteti nga 1 deri në 6 vite
  • Kasko dhe regjistrimin deri në 12 këste pa interes
  • Çmime me zbritje të veturave 
  • Zbritje e vecantë në veturat e tipit Evoque - 5%
  • Asistencë rrugore Ndërkombetare

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu te kampanja