112
 
 

Me Raiffeisen Leasing në Kosovë mund të financoni Kamionin ose Autobusin për nevojat e Biznesit tuaj pa pasur nevojë të leni Hipotekë shtesë.

Për kushte dhe Interes Preferenciale, na kontaktoni ne: 
038-222-222-341

info.leasing@raiffeisen-kosovo.com

Ju mirëpresim në Raiffeisen Leasing Kosovë

international

Contact

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC "UCK" Street no. 222, 10000 Pristina, Kosovo   Tel:+383 38 222 222 ext 340/341   E-mail:info.leasing@raiffeisen-kosovo.com