Kushtet:

- Regjistrimi dhe TPL per vitin e pare te vetures, GRATIS per ju. Raiffeisen Leasing mbulon shpenzimet,

- Financim deri ne 5 vite,

- 20% pjesemarrje,

-Interes preferencial,

-KASKO me cmim preferencial nga Kompanite e Sigurimeve: Illyria ose Sigal te ndermjetesuara nga Raiffeisen Insurance Broker Kosove.

 

Ju mirepresim.

 

Na kontaktoni ne: 038-222-222-341.

 

Ose ne email: [email protected]

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:[email protected]