Kushtet:  - Çmim preferencial në veturat e reja: WV, Audi, SEAT, Skoda + 4 goma dimri + regjistrim dhe TPL për vitin e parë FALAS*,  - KASKO për vitin e parë FALAS*,  - Interes preferencial me ZERO % pjesëmarrje për veturat me çmim deri në 22,000 Euro dhe me 10% pjesëmarrje për veturat nga 22,000-30,000 Euro.  - Lizingu deri në 5 vite.

 

Vizitoni Auto-sallonin Porsche Kosova dhe Auto-sallonet e grupit Porsche në Kosovë për te zgjedhur veturën e juaj.

* Për Lizing për Radio-Taxi dhe Rent-a-Car kontaktoni zyren e shitjes në Lizing 038-222-222-341.

KAMPANJA AKTIVE NGA 21.11.2016 DERI ME 20.01.2017.

 

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:[email protected]