Me Raiffeisen Leasing në Kosovë mund të financoni Kamionin ose Autobusin për nevojat e Biznesit tuaj pa pasur nevojë të leni Hipotekë shtesë.

Për kushte dhe Interes Preferenciale, na kontaktoni ne: 
038-222-222-341

[email protected]


Ju mirëpresim në Raiffeisen Leasing Kosovë

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:[email protected]