Të rejat e fundit

07.4.2017

PRANVERA ME RAIFFEISEN LEASING

» Nga data 15.03.2017 deri me 30.04.2017, kampanje speciale per vetura te reja ne te gjitha Autosallonet e Autorizuara ne Kosove.

07.4.2017

Bus & Trucks

» Me Raiffeisen Leasing në Kosovë mund të financoni Kamionin ose Autobusin për nevojat e Biznesit tuaj pa pasur nevojë të leni Hipotekë shtesë.

05.12.2016

Gati per Dimer!

» A jeni gati për dimër? Kampanja për fundvit 2016-2017 nga Raiffeisen Leasing, Porsche Kosova, Auto sallonet e grupit "Porsche" në Kosovë dhe kompania e...

05.12.2016

Kampanjë për vetura të përdorura!

» Kampanjë për vetura të përdorura me Auto Sallonin "Auto Sherreti" në Prishtinë për fundvit 2016

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK p.n10 000 Prishtinë , Kosovë Tel:+381 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:[email protected]