Blej Opel #Corsa #Astra #CrosslandX nëpërmjet Raiffeisen Leasing Kosovë dhe përfito regjistrimin e parë + TPL falas!

 

 

 

 

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:[email protected]