Zgjedhni veturën që dëshironi!

Kampanjë e perbashkët ndërmjet Raiffeisen Leasing Kosovë dhe Auto Sherreti, duke përfituar:

Regjistrimin dhe TPL sigurimin për vitin e parë – FALAS

Kasko sigurimi – me cmim preferencial

Interes preferencial

Pjesëmarrja nga klienti : prej 25%

Kohëzgjatja e kampanjes : 10 Prill 2018 – 10 Korrik 2018


 

 

 

international

Kontakti

  Raiffeisen Leasing Kosovo LLC Rr. UÇK nr.222, 10000 Prishtinë, Kosovë Tel:+383 (38) 222 222 340 / 341  E-mail:[email protected]