Merr me qera veturën e biznesit tuaj me Lizing Operativ!

Jam i/e interesuar

Lizing Operativ

MERR ME QERA veturën e biznesit tuaj me Lizing Operativ!

 

Oferta vlen për: Biznese të mëdha dhe Korporata!

 

Përmes Lizingut Operativ ju mund të zgjedhni veturën apo flotën e veturave të biznesit tuaj dhe ti merrni ato me qera mujore fikse dhe për periudhë të caktuar kohore, sipas nevojave të biznesit tuaj.

 

✅Mundësi e përshtatshme për ripërtëritje të flotës së veturave, sipas nevojës së biznesit tuaj!

 

✅Planifikim dhe kalkulim fiks i shpenzimeve të biznesit tuaj për periudhë të caktuar kohore!

 

Për më shumë informata dhe për të caktuar takim me Këshilltarët tanë të shitjes në Raiffeisen Leasing Kosovë, ju lutem na kontaktoni:

 

Tel: 038/222-222/340 ose 341

Email: info.leasing@raiffeisen-kosovo.com

Apliko për kampanjë

Ju faleminderit!

Faleminderit për aplikimin!

Ne do ju kontaktojmë së shpejti!

Kthehu në faqe